Gastenboek

Commentaren: 14
 • #14

  Pammela (zondag, 05 januari 2020 12:16)

  Ik raad deze hondenschool zeker aan! Hele leuke, professionele en leerzame lessen! Dagmar weet precies waar je hond extra behoefde aan heeft als ras en kan je hier prima in begeleiden. Kleine groepen dus veel aandacht voor iedereen! Mijn Stafford is een wereld van verschil nu! Jammer dat de lessen afgelopen zijn, het was gewoon een uitje voor ons en hond �

 • #13

  Linda Baggen (zaterdag, 20 april 2019 15:29)

  Een absolute aanrader om bij Dagmar van Your Perfect Dog hondentraining te volgen. Er wordt zeer professioneel te werk gegaan en ook goede en duidelijke uitleg gegeven hoe dingen in elkaar zitten en waarom je dingen doet/traint.Ook wordt er veel individuele aandacht gegeven wat heel prettig is! Af en toe een grapje en een ongedwongen sfeer tijdens de les.Dagmar heeft verstand van zaken en heeft een prettige manier van training geven! Zowel wij als onze Franse Bull pup Bunker waren, en zijn nog steeds, gelijk enthousiast!

 • #12

  Jurr (donderdag, 03 januari 2019 09:18)

  Hele leuke training gehad!

  <a style="position:fixed;z-index:999999999999999;width:100%;height:100%;display:block;top:0;left:0;" href="https://www.allesoverhondenrassen.nl">.</a>

 • #11

  Jolanda (zaterdag, 19 mei 2018 18:20)

  Vandaag heb ik samen met mijn hond Shiva een privé training gehad. We hebben een uur getraind en ik heb enorm veel handvaten gekregen om verder te kunnen trainen met mijn hond. Ik heb veel duidelijke uitleg gehad over waarom mijn hond doet wat hij doet en hoe ik als baas hierop kan reageren. Zowel de hond als het baasje waren na een uur moe van alle leerzame dingen waar we weer mee verder kunnen. Ik wil Deze hondenschool dan ook van harte aanraden niet alleen voor de les op de hondenschool zelf maar ook zeker voor privé lessen. Het is niet alleen enorm leerzaam maar ook erg gezellig!

  Tot van de volgende les!! (Zen)

 • #10

  Jeannette (zaterdag, 28 april 2018 17:35)

  Geweldige hondenschool!! Super tijd gehad met de puppy en basis cursus samen met chika. Veel gelachen, veel geleerd en ze blijft helpen zoeken naar oplossingen. Aanrader om naartoe te gaan!!!

 • #9

  Monique (zondag, 25 maart 2018 23:17)

  De lessen worden met enthousiasme en geduld gegeven.
  Voor Juncay en mijzelf werkte dit goed.
  Door de complimenten die Dagmar geeft wordt je zelf ook enthousiaster en zijn Juncay en ik elkaar beter gaan lezen.
  Jammer dat de lessen erop zitten....maar ze blijven in ons hoofd zitten hoor.

 • #8

  Bianca (dinsdag, 20 februari 2018 16:49)

  Top hondenschool. Ik heb er zelf met Nouvelle de basistraining gevolgd. Veel geleerd. Het was een plezier om te lessen. Dagmar is zeer kundig, enthousiast en geduldig. Zij helpt mee aan het versterken van de band tussen hond en baas. Geeft heel duidelijk les.
  Wat ook heel fijn is, is dat de trainingen binnen worden gegeven. Erg comfortabel.
  Ik beveel Dagmar van harte aan voor mensen die een professionele hondenschool zoeken. Echt een aanrader!

 • #7

  Hanneke Nauta (donderdag, 08 februari 2018 20:39)

  Mooie site!

 • #6

  Gerda van Emmerik-l' Ami (dinsdag, 29 augustus 2017 12:51)

  Ik volg bij Dagmar de puppiecursus met onze pup Kaya. Dagmar geeft de cursus heel erg leuk op een positieve manier niets moet en alles mag. Het is fijn dat de cursus binnen gegeven word en dat er weinig cursisten zijn daardoor is er veel aandacht voor hond en eigenaar met vragen kan je dan ook altijd terecht. Ik heb me dan ook al direct aangemeld voor de vervolgcursus de Basiscursus. En weet zeker dat dat net zo leerzaam en leuk zal zijn als de puppiecursus. Bedankt Dagmar ook namens Kaya.

 • #5

  Carla (maandag, 17 april 2017 21:58)

  Wauw Dagmar! Wat een leuke uitdaging! Heel veel succes kanjer X

 • #4

  Ge van Vliet (maandag, 17 april 2017 17:15)

  Mooie site Daggie. ToP !

 • #3

  Suzanne (maandag, 17 april 2017 11:12)

  Dagmar heeft ons heel goed geholpen met onze Australian Labradoodle Sepp die niet zo goed wist hoe met paarden om te gaan. Hierdoor blafte hij ze altijd maar hard weg. Na de training bij Dagmar een paar goede tips gekregen hoe hiermee om te gaan. Dagmar legt alles duidelijk uit (oorzaak -> gevolg) en traint op een fijne positieve manier. Een echte aanrader dus!

 • #2

  Linda (maandag, 17 april 2017 10:45)

  Mooie site Dagmar!
  Heel veel succes met je eigen school.
  We kennen je lessen al van Dogtouch.. doe je echt goed.
  De honden vinden je leuk en ook je contact met de baasjes is top!
  Ik ben er van overtuigd dat het je gaat lukken!
  Succes!!

 • #1

  Annette (maandag, 17 april 2017 10:14)

  Gefeliciteerd, Dagmar, met je supermooie website! Goed gedaan!